Zoeken
  • Rudy Nicola

De ICE Sessions nu ook als podcast te beluisteren!

Bijgewerkt: 12 dec 2020

Ken jij de ICE Sessions al? Een talkshow vanuit Start Up Campus Haarlem met inspirerende gasten, zoals Vincent Patty, Dennis van der Geest en Arjan Erkel. De talkshow wordt uitgezonden op YouTube, maar is nu ook terug te luisteren als podcast.


De ICE Sessions podcast is eenvoudig te beluisteren via de bekende podcastapps, zoals die van Apple, Google of Spotify. De eerste twee afleveringen zijn met Vincent Patty en Michiel Stokman.


Vincent Patty

Wie HipHop in Nederland zegt, zegt Top Notch en Noah's Ark. Algemeen directeur Vincent Patty, Jiggy Dje, is te gast in deze eerste podcastaflevering van de ICE Sessions. Een live talkshow vanuit Start Up Campus Haarlem bij Hogeschool Inholland.


Op welke leeftijd begon Vincent al met ondernemen? Hoe verdiende hij geld met een gestolen bankpas? Is hij de koning van het schaakspel? Hoe heeft Vincent zijn studententijd bij Inholland beleefd? En wie vindt Vincent op dit moment het grootste muzikale talent?


Michiel Stokman

Ze zeggen €100 miljoen euro waard te zijn met hun bedrijf BOTS. Een beleggingsapp waar bots voor je beleggen. Een van de oprichters, Haarlemmer Michiel Stokman, is te gast in deze aflevering van de ICE Sessions Podcast! Wat wil Michiel bereiken met BOTS? Waarom maakt zijn hart een sprongetje als we het over ondernemen hebben? Wat was zijn duurste les geweest? En wat vindt hij van Harry Mens?


Abonneer én luister hier:

- Spotify

- Apple

- Google

- Anchor


Ook een podcast starten?

19 keer bekeken0 reacties